Breadcrumbs

"To se mi ponavadi nikoli ne zgodi ..."

Običajne negotovosti pri moških

Vsak se pri nečemu počuti negotovega, biti „pravi moški“ ne pomeni zatirati svojih čustev: sprejetje samega sebe je največja lastnost moškosti. Nekaj najpogostejših vzrokov zaskrbljenosti:

  1. Velikost penisa: Premajhen? Prevelik? Izgleda velik v stanju mirovanja ampak ne zraste veliko? Izgleda majhen ampak zraste le kadar nabrekne? Velikost penisa lahko zavzame več mesta v možganih, kot je to potrebno. Porno industrija je obsedena z velikostjo, ampak majhen penis ni ovira za odličen seks. Dejansko so nekatera seksualna dejanja celo enostavnejša. Poskrbite le da imate kondom, ki se vam prilega.

  2. Erekcija: Od neželenih erekcij kadar niste v spolno vzburljivi situaciji do izostanka erekcije, kadar se želite igrati. Ne skrbite, če vam vzdrževanje erekcije predstavlja težave. Morda vam telo sporoča, da niste pripravljeni na seks ali pa gre le za eno izmed neprijetnih življenjskih situacij. Partner, ki vas spoštuje vam ne bo zameril – čeprav ga boste morali prepričati, da težava ni v privlačnosti. Če pa vas skrbi preveč ali premalo gibanja spodaj, naj vam ne bo nerodno obiskati zdravnika.

  3. Izvedba: Številni moški menijo, da je daljši seks boljši. Dejansko pa je pomembembna kvaliteta ne kvantiteta. Namesto da razmišljate o zadevah, ki niso seksi (kako bi vse trajalo dlje) raje vzburite svojo partnerko in se prepustite seksu. Če pa zares hitro končate, vam lahko pomagajo kondomi Extended Pleasure.
Velikost penisa lahko zavzame več mesta v možganih, kot je to potrebno.