Breadcrumbs

Več od moške romance

Osnove gej seksa

Zlato pravilo gejevskega seksa ne obstaja, kakor tudi heteroseksualnega. Želje se razlikujejo. Vendar razumevanje osnov vam bo pomagalo za uresničitev najbolj prijetnih doživetij, kar ste jih kdaj koli doživeli.

  1. Ne predpostavljajte: Mnogi homoseksualni seks neposredno povezujejo z analnim seksom, ampak ne uživajo vsi v njem (na drugi strani, priljubljen je tudi pri heteroseksualcih). Seksualnost ni indikacija posebnih seksualnih okusov. Vedno vprašajte partnerja v čemu uživa in ne sklepajte prehitro, da ima rad iste stvari kot tudi vi.

  2. Igrajte na varno: Prenos spolno prenosljivih okužb z oralnim seksom je v porastu, vključno z gonorejo in sifilisom, tako da kondomi niso samo za analni seks. Imejte zalogo kondomov z okusom, kot tudi tistih "extra safe", da boste vedno dobro opremljeni.

  3. Bodite seksi: Kondomi ne smejo biti dolgočasni. Poskusite namestiti kondom z usti ali z eno roko božajte partnerjeve testise, medtem pa z drugo nameščajte kondom.

  4. Bodite samozavestni: Velikosti in oblike penisa se razlikujejo, ampak če se začnete primerjati s partnerjem, je malo verjetno, da se boste zabavali v postelji. Ni pomembno ali imate večji ali manjši penis od svojega ljubimca: bistveno je to, da se dobro zabavate.

  5. Bodite odločni: Če vaš ljubimec želi imeti seks brez zaščite, mu povejte, da to ne pride v upoštev.

  6. Če želite razširiti svoj oralni repertoar? Ulezite se na hrbet, da vam glava visi čez rob postelje; tako boste odprli grlo, zaradi česar boste lažje zadovoljili dobro obdarjenega moškega.

  7. Uporabljajte lubrikant: Lubrikant je odličen za masažo in ročno zadovoljevanje in je prav tako obvezen, če želite poskusiti analne igrice.

  8. Raziščite različne tehnike: Če vi uživate v nečem še ne pomeni, da vaš partner tudi. Poskusite različne oralne tehnike in načine, da zadovoljite svojega ljubimca.

  9. Ali, še boljše, samozadovoljujte se drug pred drugim: Na ta način bosta odkrila v čem oba uživata.

  10. Zavedajte se svojih omejitev: Namen seksa ni vzdržljivost. Če je penis vašega partnerja prevelik za vas, ga ne morete celotnega sprejeti in zato tudi ne morete uživati.
Seksualnost ni indikacija posebnih seksualnih okusov.