Breadcrumbs

Veliki pok

Kako odlično zadovoljiti partnerja

Zelo malo moških bo zavrnilo ponudbo oralne zadovoljitve, čeprav mogoče o sebi mislite, da ste neizkušeni. Dokler so ostri nohti, groba koža in zobje dovolj oddaljeni od dela telesa, ki je vključeno v igro, boste zagotovo dobili toplo dobrodošlico. Vedno pa obstajajo tudi načini kako izboljšati svojo tehniko.

Najprej si zapomnite, da so za dober oralni seks roke enako važne kot usta. Dobro je, če je vse dobro podmazano. Zraven postelje imejte vodo, za žejo med odnosom in investirajte v lubrikat z okusom. Ta ne pripomore samo lažjemu drsenju rok, temveč tudi olajša oralno zadovoljevanje.

Oralni prenos spolno nalezljivih infekcij (SPI) (vključno z gonorejo in sifilisom) narašča, zato uporabljajte kondome za oralni seks, razen če nista oba testirana.

Kvaliteto oralnega seksa sestavljalo hitrost, globina in premiki. Začnite počasi in postopoma vse hitreje ter opazujte katera hitrost daje najboljšo reakcijo. Porno industrija po navadi prikazuje grob in hiter odnos, vendar je dober tudi bolj senzualen pristop. Nekateri moški imajo radi da ritem gibanja narašča, ko se približuje vrhunec. Prilagodite se premikanju njegovih kolkov, ki vam bodo pomagali določiti primerno hitrost.

Recite partnerju, naj ne drži rok na vaši glavi (razen če vam je to všeč). Če sami določate hitrost, je večja verjetnost da bo tudi vam prijetno. Sami lahko vadite na korenčku, da se navadite na občutek, posebej če vas skrbi možnost siljenja na bruhanje. Lahko poskusite tudi razne položaje, tako da na primer ležite na hrbtu z glavo preko roba postelje kar omogoča bolj prijetno in globoko prodiranje.

In ne pozabite pustiti rokam prosto pot. Veliko moškim je všeč, če jim božate testise, nekateri uživajo v stimulaciji bradavic, drugi prostate. Menjajte položaje, da dosežete dele telesa, kjer bo partner najbolj užival.

Menjajte položaje, da dosežete dele telesa, kjer bo vzdahnil: „oh!“