Breadcrumbs

Ženska na ženski

Osnove lezbičnega seksa

Zlato pravilo lezbičnega seksa ne obstaja, tako kot ne obstaja pri heteroseksualnem. Želje se razlikujejo. Toda, razumevanje osnov vam bo pomagalo priti do najbolj prijetnega doživetja, ki ste ga kdaj doživeli.

  1. Ne delajte predpostavk: Vsaka ženska je drugačna. Nekatere imajo raje ročno stimulacijo, nekatere raje oralni seks, nekatere imajo raje igrače (vključno s tistimi, ki se pritrdijo s trakovi) in nekatere imajo rade vse. Samo zato, ker imate vi nekaj radi še ne pomeni, da je ito všeč tudi vaši partnerki, zato se pogovarjajta in raziskujta skupaj.

  2. Igrajte se varno: Prenos spolno prenosljivih bolezni skozi usta narašča, zato uporabite zobni jez (kvadratni lateks), dokler se obe ne testirata. Spolno prenosljive bolezni se lahko prenašajo tudi z uporabo igrač in kondomov na igračah, ki si jih delite.

  3. Bodi seksi: Ni nujno, da je varna spolnost dolgočasna. Na igračah poskusite narebrene kondome, z izbočenimi valovi ali druge vrste stimulacije za pridih sprememb. Poleg običajnih je mogoče kupiti tudi zobne jezi z različnimi okusi.

  4. Igrajte se: Poskusite prstan za uporabo na umetnem penisu za povečanje stimulacije klitorisa. Ali pa uporabljajte vibrirajoči mini penis med oralnim seksom. Uvajajte spremembe v zvezi, da bo vedno ostala sveža.

  5. Bodite samozavestni: Večina žensk je zaskrbljena zaradi videza svojega telesa in če ženska želi biti z vami v intimnem razmerju, pomeni, da ji je všeč kar vidi. Bodite ponosni na to, kako izgledate in uživajte v načinu kako vas partnerka gleda.

  6. Ali želite razširiti svoj oralni ​​repertoar? Poskusite se približati iz drugega zornega kota - tako boste lahko popolnoma spremenili občutek.

  7. Uporabite lubrikant: Lubrikant je odličen za masažo in ročno zadovoljevanje, in je prav tako bistven pripomoček, če želite poskusiti analne igre.

  8. Raziščite različne tehnike igre: Poskusite različne ustne tehnike in načine, s katerimi lahko ročno zadovoljite vašo partnerko.

  9. Ali pa še boljše, samozadovoljujte se ena pred drugo: Na ta način bosta ugotovili, v čem obe uživata.

  10. Zavedajte se svojih omejitev: Bistvo seksa ni spolna vzdržljivost. Če vaša partnerica predlaga nekaj česar ne marate, bodite iskreni. Z rokami usmerjajte partnerico in nadzirajte hitrost pri prvih raziskovanjih.
Poskusite se približati iz drugega zornega kota - tako boste lahko popolnoma spremenili občutek.